Frontend Developer

Amsterdam / Arnhem, 32 – 40 uur per week

Ben jij een “intrapreneur”, of vind je het leuk om binnen een bedrijf iets nieuws op te starten en je bent een front-end developer? Dan zijn we op zoek naar jou!

Binnen Red je Pakketje zijn wij het verzendplatform VanavondBezorgd gestart waar we de missie hebben om kleine(re) webshops dezelfde verzendopties en daarmee kansen te geven als de grote webshops. Denk bijvoorbeeld aan “Voor 12.00 uur besteld, vanavond in huis”. Om VanavondBezorgd naar het volgende level te brengen zoeken we iemand die een sleutelrol gaat spelen in de gebruikerservaring van VanavondBezorgd. Daarbij krijg je de kans om met de laatste technieken te werken zoals Typescript en ReactJS. Bijvoorbeeld met het ontwikkelen van een nieuw dashboard die functioneel, schaalbaar en innovatief is.

Wat bieden wij?

We bieden je veel vrijheid en inbreng over de invulling en de gebruikerservaring van VanavondBezorgd. Je krijgt de kans om al je opgedane kennis, ervaringen maar ook nieuwe ideeën te gebruiken voor bestaande en nieuwe diensten die we gaan ontwikkelen. Op die manier help je ons en jezelf naar een volgend level! Er is intern genoeg ruimte om te kunnen sparren, zowel technisch als functioneel, samen met ons superleuke, gemengde team van ongeveer 10 personen! :-)

Wie ben jij?

Red je Pakketje is elk jaar weer minimaal twee keer zo groot als het jaar daarvoor. Deze dynamische omgeving vraagt veel flexibiliteit en zorgt ervoor dat je wordt uitgedaagd je roadmap goed te bewaken. Ons IT-team groeit minimaal zo hard als de rest van het bedrijf.

Daarnaast kan je een vinkje zetten bij:

  • Uitgebreide kennis van en ervaring met UI development;
  • Uitgebreide kennis van en ervaring met Javascript (ES6), HTML en CSS;
  • Kennis van en ervaring met Typescript, ReactJS, Redux;
  • Ervaring met GIT, REST api’s, GraphQL, CI/CD;
  • Je werkt graag in korte iteraties, ook als het om verhogen van de kwaliteit gaat;
  • Je leert snel en zelfstandig;
  • Goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal (schriftelijk en mondeling).

Waarom VanavondBezorgd & Red je Pakketje

Red je Pakketje is in 2016 opgericht, onder andere door onze CEO Sam. Volgens hem kon de pakketbezorging veel beter. Daarom is kwaliteit in bezorging ons bestaansrecht en bezorgen we dagelijks met meer dan 700 chauffeurs pakketten met een glimlach. We werken hierbij vanuit zeven locaties in Nederland, waarvan het hoofdkantoor gevestigd is in Arnhem (±60 man). Ook op afstand is de energie van het samenwerken te voelen. Jij zal (zodra dit weer kan) komen te werken op ons kantoor in Amsterdam (Overamstel), waar team DOP en team Sales werkzaam (± 12 man) zijn.

Doordat we zo hard groeien, staan we in de de top 10 snelst groeiende scale-ups van Nederland. Zo hebben in 1 jaar tijd al meer dan 1600 webshops zich aangemeld op VanavondBezorgd. Het drop-off netwerk, dat in november 2019 is opgezet, telt nu 100 drop-off points en daar komen wekelijks nieuwe locaties bij. Dit alles zorgt voor flexibiliteit en veel uitdagende vraagstukken.

Enthousiast geworden?

Super! Wij zien je sollicitatie (CV + motivatiebrief) graag tegemoet

Je motivatiebrief kun je richten aan Jan.