Zo werkt snelle en betrouwbare pakketbezorging met de feestdagen van 2020

Black Friday, Sinterklaas en Kerst – voor de e-commerce is dit de periode van de grote getallen. Sommige webshops zien in deze weken zelfs een groei van meer dan 1.000 procent. Het is dus feest voor consumenten én webshops.

Voor de logistiek is de ‘decemberdrukte’ tegelijkertijd een enorme uitdaging. Staat jouw webshop dan achteraan de rij, met een serviceniveau dat nooit kan tippen aan de Coolblues, Bol.commen en Amazones van deze wereld?

Niet bij VanavondBezorgd.

Ook tijdens Black Friday, Cyber Monday, Sinterklaas en Kerst bezorgen wij 98% van alle pakketjes netjes op tijd bij jouw klanten.

Kies jij voor de zekerheid van VanavondBezorgd?

Ik wil zeker weten dat mijn pakketjes op tijd aankomen

Onderscheiden met je service

meisje bezorgt pakketjes bij gezin


Zoals je misschien wel weet, is VanavondBezorgd speciaal voor de kleine en middelgrote webshops gelanceerd. VanavondBezorgd is namelijk perfect als jouw online winkel gemiddeld één tot honderd pakketten per week verstuurt. Het is dan al snel te duur om een pakketbezorger bij jouw locatie langs te laten komen voor een pick-up.

Bij veel pakketbezorgers kun je daarom niet meer terecht – of je krijgt dezelfde (beperkte) service als particulieren. Maar bij VanavondBezorgd krijg je het serviceniveau van de allergrootste webshops. Het enige verschil is dat je jouw pakketten zelf afgeeft bij een drop-off point bij jou in de buurt. Een chauffeur van onze moedermaatschappij Red je Pakketje haalt jouw zendingen daar ‘s middags op, om ze later die avond al bij jouw klanten te bezorgen.

Jij en je klanten profiteren daardoor van de beste en snelste bezorging. Dat betekent Same Day – dus bezorging op dezelfde dag. Daarbij horen flexibele verzendopties, real-time track & trace, een bezorg-tijdvak van een half uur, en een ongekend meedenkende klantenservice. En dat al vanaf €6,63 per pakketje.

Garantie voor kwaliteit

wagenpark red je pakketje utrecht

 

Natuurlijk zijn de enorme verzendvolumes in november en december voor ons ook een uitdaging. Maar daar houden wij wel van. Wij hebben als organisatie inmiddels ruim vijf jaar ervaring met extreme groei van meer dan 100 procent per jaar.

Deze acties hebben wij ook dit jaar weer genomen om zeker te weten dat wij jouw pakketjes netjes en op tijd bezorgen:

  • Meer chauffeurs. Veel meer. Alleen voor de regio Utrecht namen wij in week 40 al 70 extra chauffeurs aan

  • Een enorm extra wagenpark, zodat we geen busjes tekort komen

  • Extra drop-off points door heel het land waar jij als webshop je pakketjes af kunt geven


En dat alles natuurlijk volledig coronaproof (lees hier over de genomen maatregelen bij onze moedermaatschappij Red je Pakketje).

IK WIL SNELLE BEZORGING

 

Red je Pakketje met VanavondBezorgd

next-day-evening-webshops-vanavondbezorgd


Nog even voor de duidelijkheid: VanavondBezorgd is onderdeel van Red je Pakketje. Je kunt jezelf gratis registreren bij VanavondBezorgd en je pakketten heel eenvoudig aanmelden voor verzending. Vervolgens lever je je pakketjes af bij een drop-off point bij jou in de buurt. Red je Pakketje haalt de pakketten op bij het drop-off point en bezorgt deze dezelfde dag met een glimlach bij jouw klant. Consumenten kunnen dat enorm waarderen en beoordelen onze dienstverlening met een 9. 

Ben jij klaar om Nederland blij te maken? Wij wel!

Ik wil zeker weten dat mijn pakketjes op tijd aankomen