Eindelijk is het zover: Next Day Delivery naar België

vlag belgië

We waren er al een tijdje mee bezig en eindelijk is het zover: via VanavondBezorgd verstuur jij nu ook pakketjes met Next Day Delivery naar klanten in België.

Geweldig nieuws voor webshops in Nederland

Heb jij met jouw webshop al klanten in België, of heb je plannen om Belgische klanten aan te trekken? Dan hebben we goed nieuws!

VanavondBezorgd maakt het je mogelijk om heel eenvoudig pakketjes met Next Day Delivery naar België te versturen. Waar voor consumenten in België de levertijd van bestellingen bij Nederlandse webshops voorheen een belemmering was, speelt deze afweging vanaf vandaag minder mee.

Krijg jij bestellingen van klanten uit Nederland en België? Dan breng je je pakketjes naar een drop-off point bij jou in de buurt, waar wij je pakketjes ophalen. De pakketjes die je binnen Nederland verstuurt, bezorgen wij dezelfde dag nog. De pakketjes die je naar België verstuurt, bezorgen wij de volgende dag.

Als je je pakketjes verstuurt via VanavondBezorgd kun je qua levertijd dus concurreren met webshops in België. En we weten allemaal: snel bezorgd is een tevreden klant.

Aan de slag

Benieuwd naar VanavondBezorgd? Lees hier hoe het werkt.

Heb je een vraag? Op onze pagina met veelgestelde vragen hebben wij de meest gestelde vragen al beantwoord.

Heb je nog geen account bij VanavondBezorgd, maar wil je wel via ons pakketjes versturen? Klik dan op de button hieronder en maak gratis een account aan.

Gratis een account aanmaken