Klein budget en toch adverteren op Google

Wil je jouw webshop laten groeien en beter vindbaar maken? En wil je hiervoor adverteren op Google, maar weet je niet zo goed hoe?

VanavondBezorgd is een samenwerking met Uptmz  aangegaan, waardoor dit nu ook voor jou mogelijk wordt. Dankzij de kennis van A-merken en slimme algoritmes zorgt Uptmz ervoor dat jij via de juiste zoekwoorden, met de juiste advertentieteksten en op de juiste momenten bovenaan in Google verschijnt. Zo vergroot jij je omzet, zonder een duur bureau in te schakelen. Namelijk al voor €1 per dag!

Hoe werkt het?

Het is heel simpel: je meldt je gratis en vrijblijvend aan, je geeft een aantal gegevens van je webshop op en kiest een aantal zoekwoorden die jou interessant lijken. Aan de hand daarvan gaat Uptmz je Google campagnes opzetten. Uptmz kijkt 24/7 naar je website, naar je vraag en aanbod in Google en aan de hand daarvan krijg je steeds nieuwe suggesties voor zoekwoorden. Deze kun je accepteren of afwijzen, zodat jij altijd zelf bepaalt waar je op adverteert. Dagelijks kun je je budget aanpassen en Uptmz doet de rest. Zodra je je budget op 0 euro zet, stopt Uptmz.

Gelijk starten?

Volg dan deze stappen:

1. Meld je aan via deze link
2. Uptmz neemt contact met je op en geeft je een korte demo
3. Uptmz maakt een account voor je aan
4. Je ontvangt een e-mail om je wachtwoord in te stellen
5. Je campagne start automatisch en wordt 24/7 geoptimaliseerd

Whitepaper “Maak van jouw Google Ads een klantenmachine met deze tips” downloaden?

Google Ads kan super effectief zijn om de juiste doelgroep te bereiken, maar het kan je ook heel veel tijd en geld kosten. De functies, mogelijkheden en complexiteit zijn de afgelopen jaren aanzienlijk toegenomen.

Haal jij niet het optimale resultaat, of heb je interesse om te starten met Google Ads? Dan is deze whitepaper een must-read.

VanavondBezorgd Whiteppaer - Maak van jouw Google Ads een klantenmachine met deze tips

De populaire whitepaper vol praktische tips & tricks lees je in ongeveer 10 minuten helemaal door.

Laat hieronder je e-mailadres achter, download hem via je mail, en maak van jouw Google Ads een succesvol marketingkanaal.