Grote pakketvervoerders lopen over door piekdrukte

een distributiecentrum vol pakketjes

Black Friday en Cyber Monday liggen alweer achter ons. Rustiger tijden dus? Zeker niet, want in de wereld van e-commerce is het allesbehalve gedaan met de piekdrukte. Sommige van onze klanten zien deze weken zelfs een groei van meer dan 1000 procent.

Die drukte is voor webshops natuurlijk prachtig. Maar het brengt ook de nodige uitdagingen met zich mee. Met name de pakketbezorging zorgt bij veel webshops voor hoofdbrekens.

De grotere pakketbezorgers kunnen de stroom aan pakketten namelijk niet of nauwelijks meer aan. Pakketten lopen vertraging op, blijven liggen, of worden zelfs niet meer opgehaald.

En wij weten als geen ander: vertraagde leveringen moet iedere webwinkelier zien te voorkomen. Bovendien zijn er als eigenaar van een webshop weinig dingen zo frustrerend als het niet kunnen waarmaken van je leverbelofte.

Ook tijdens piekdrukte volop capaciteit bij VanavondBezorgd

wagenpark red je pakketje utrecht

Loop je tegen problemen bij de levering aan? Dan hebben we goed nieuws voor je. Onze verzendpartner Red je Pakketje heeft zich uitstekend voorbereid op de piekdrukte. Daardoor ondervinden wij geen problemen in de pakketbezorging.

Zelfs tijdens Black Friday en Cyber Monday lukte het om 98% van de pakketjes die via VanavondBezorgd werden verstuurd op dezelfde dag bij de klant te bezorgen. Zoals het hoort. 

Kies voor zekerheid

wat is same day delivery

Ben jij klaar met het gestress voor de piekdrukte en wil je zeker weten dat jouw pakketjes gewoon op tijd worden bezorgd? Kies dan voor VanavondBezorgd.

Een gratis account aanmaken is zo gepiept. Je eerste pakketjes vandaag nog versturen? Dat kan!

Maak gratis een account aan

Meer weten over hoe VanavondBezorgd werkt, of wat onze tarieven zijn?