Update 07-01

Door de enorme drukte staat momenteel de aanvragen en aanmeldingen voor nieuwe drop-off points tijdelijk op on hold. Je kan je gegevens wel gewoon invullen, deze worden later behandeld. We gaan zo snel mogelijk voor jullie aan de slag nieuwe punten aan te sluiten zodra hier weer ruimte voor is!

Zelf een drop-off point worden?

 

Wat leuk dat je interesse hebt om zelf een drop-off point te worden. Wij zijn altijd op zoek naar geschikte nieuwe locaties om ons drop-off netwerk uit te breiden. Voor zo’n nieuwe drop-off moet je aan een aantal voorwaarden voldoen. De belangrijkste is je locatie en de afstand tot andere drop-off points in jouw omgeving. Alle voordelen en voorwaarden vind je hier.

De belangrijkste voordelen:

een drop-off point van VanavondBezorgd
  • Latere cut-off tijd

  • Een vergoeding per pakket dat bij je wordt ‘gedropt’

  • Pick-up aan huis


Tijdelijke maatregel
Let op: op dit moment kun je alleen drop-off point worden als je beschikt over een bedrijfspand waar je pakketten op de begane grond kunt opslaan. Met het oog op corona is dat veiliger voor jouzelf, voor onze chauffeurs en voor andere webshops. Aanvragen om drop-off point te worden vanaf je thuislocatie nemen we niet in behandeling.

Je locatie moet in ieder geval van maandag tot en met vrijdag vanaf 09:00 uur open zijn. We geven daarbij voorrang aan locaties die ook op zaterdag open zijn.

Vergeet niet de voorwaarden te lezen en meld je daarna aan door onderstaand formulier in te vullen.

Aanmeldformulier drop-off point